Președintele USR PLUS Suceava, senatorul George Mîndruță, mesaj clar către partenerii din PNL: Ofer respect total și sprijin total celui care mă respectă și mă sprijină la fel. Dacă nu, ne vom adapta situației. Putem face și opoziție și critică


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene USR PLUS Suceava, senatorul George Mîndruță, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că parteneriatul cu PNL a fost unul sincer și că va depinde de poziționarea celor din PNL față de USR PLUS, subliniind că va fi un partener corect cât timp va fi tratat la fel.

„Parteneriatul nostru cu PNL la Suceava a fost unul sincer și până acum. Într-adevăr, din cauza perioadei de interimat, de alegeri interne, lucrurile nu au mers cu viteza cu care mi-aș fi dorit eu”, a spus senatorul Mîndruță.

El a arătat că acum lucrurile s-au așezat și că au fost alegeri interne și în PNL Suceava și în USR PLUS Suceava și că este convins că va exista un dialog mai des și mai constructiv cu PNL.

„Depinde foarte mult și de ei cum se vor poziționa față de noi. Eu am mai spus-o: ofer respect total și sprijin total celui care mă respectă și mă sprijină la fel. Dacă vom găsi disponibilitate, sută la sută suntem acolo în acest parteneriat. Dacă nu, evident, ne vom adapta situației. Putem face și opoziție și critică”, a mai declarat George Mîndruță.

Președintele USR PLUS Suceava a subliniat că atât el cât și colegii săi nu sunt în politică de foarte mult timp.

„Nu suntem politicieni de 30 de ani, nu am crescut la umbra altor politicieni ca să ne deprindem cu metehnele lor. Chiar am intrat în politică după ce am construit ceva în trecutul nostru, în viața profesională și nu avem de ce să stăm la mila nimănui cu căciula în mână. Suntem parteneri corecți și deschiși atât timp cât suntem tratați la fel”, a conchis George Mîndruță.


Intră acum și în grupul de