Acasă Politica Gheorghe Flutur îl va propune tot pe premierul demis Florin Cîțu pentru...

Gheorghe Flutur îl va propune tot pe premierul demis Florin Cîțu pentru funcția de prim ministru la consultările de la Cotroceni


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur, președinte al PNL Suceava, are mandat din partea Biroului Executiv Național al PNL să-l propună la consultările de luni de la Palatul Cotroceni tot pe Florin Cîțu pentru funcția de prim ministru.

Președintele Klaus Iohannis a invitat, luni, partidele parlamentare la Palatul Cotroceni pentru începerea consultărilor privind formarea unui nou guvern după ce Guvernul Florin Cîțu a fost demis, marți, cu 281 de voturi, cel mai mare număr de voturi înregistrat la o moțiune de cenzură împotriva guvernului.



Gheorghe Flutur va face parte din delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de Iohannis alături de președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedinții Rareș Bogdan, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.

PNL a decis, joi seara, în ședința  Biroului Executiv Național, în unanimitate ca nominalizarea partidului  pentru funcția de prim-ministru să fie tot Florin Cîțu, prim-ministru demis.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version