Vicepreședintele PNL Bogdan Gheorghiu, replică acidă pentru Ioan Stan: Vă folosiți de numele lui Gheorghe Flutur doar ca să captați atenția, dar în șase mandate de parlamentar aveți zero rezultate. PSD a reușit să nu facă absolut nimic pentru Suceava, chiar și atunci când mult iubitul conducător Dragnea avea la cheremul său absolut toate resursele țării!


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL, deputatul de Suceava Bogdan Gheorghiu, a declarat, vineri, în replică la acuzele aduse de președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, liderului liberal Gheorghe Flutur, că senatorul social-democrat, cu zero rezultate în cele șase mandate de parlamentar, se folosește de numele fruntașului liberal doar pentru a capta atenția.

„M-au intrigat afirmațiile președintelui PSD Suceava Ioan Stan. După 20 de ani de când este parlamentar, am crezut că va veni în sfârșit cu soluții, propuneri, proiecte sau realizări, însă am constatat din nou că doar se folosește de numele Gheorghe Flutur pentru a capta atenția”, a declarat Bogdan Gheorghiu.

El a apreciat că liderul PSD Suceava, Ioan Stan, încearcă să justifice cinismul sau neputința PSD în situația de față, prin „atacuri mici și lipsite de conținut real” la adresa Guvernului, a PNL și a lui Gheorghe Flutur.

„Spun cinism deoarece este evident acest aspect al acțiunilor PSD, care stă confortabil pe margine în contextul actual, pentru a capitaliza politic.  De fapt, domnia sa încearcă, prin comunicate de presă frumos elaborate de consilierii săi –  departe de mine gândul că n-ar fi capabil de o expunere de idei – să-și crească capitalul de imagine prin atacuri mincinoase adresate celor care au reușit, în context pandemic, să deschidă Spitalul din Fălticeni, pe care PSD n-a fost în stare să-l dea în folosință în toți anii de guvernare, după care suspină domnul senator de Fălticeni”, a menționat deputatul liberal.

Potrivit lui Bogdan Gheorghiu, Ioan Stan „are chiar îndrăzneala” să judece istoricul relației dintre Gheorghe Flutur și Ludovic Orban, cu atât mai mult cu cât atunci când a fost pus în situația de a alege între a-l susține pe Liviu Dragnea sau pe Paul Stănescu, a apelat la prieteni pentru a fi internat în spital în acea perioadă.

Potivit lui Bogdan Gheorghiu, președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur se face „vinovat” de finalizarea lucrărilor la șoselele de centură de la Suceava și Rădăuți, a căror finanțare a fost blocată cu cinism, ani la rând, de senatorul Ioan Stan.

„Tot de numele Gheorghe Flutur se leagă și dezvoltarea brandului Bucovina, astfel încât în prezent toți românii știu că Bucovina reprezintă mai mult decât o apă minerală, că este un tărâm încărcat de istorie și tradiții, care acum atrage turism și, în consecință, infuzie de capital”, a adăugat deputatul liberal.

El îi transmite lui Ioan Stan că PSD este partidul care nu a făcut nimic pentru județul Suceava.

„Recunoașteți, domnule senator Stan, că realizările celorlalți sunt vizibile, așa cum se vede și că PSD tremură de frica guvernării, pentru că așa iese la lumină dimensiunea neputinței dumneavoastră! PSD este partidul care a reușit să nu facă absolut nimic pentru Suceava, chiar și atunci când mult iubitul conducător Dragnea avea la cheremul său absolut toate resursele țării! Vă dorim sănătate, odihnă plăcută în opoziție și succes în a obține cel de-al 7-lea mandat cu 0 rezultate!”, a concluzionat Bogdan Gheorghiu.


Intră acum și în grupul de