Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, deranjat că senatorul Ioan Stan desconsideră presa din județul Suceava: Este halucinant cum un fost șef de IAS se erijează într-un evaluator al activității jurnalistice


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL deputatul de Suceava Bogdan Gheorghiu a răspuns, luni, criticilor pe care i le-a adus senatorul PSD Ioan Stan, președinte al organizației județene PSD Suceava, în special față de aprecierea că ar fi rămas „un obscur om de presă locală” dacă nu ar fi fost promovat de Gheorghe Flutur pe listele de deputați.


„Nimic din ultima declarație a domnului Stan nu a fost demn de atenție, cu excepția părerii sale despre ceea ce înseamnă a fi om de presă în județul Suceava. Este halucinant cum un fost șef de IAS se erijează într-un evaluator al activității jurnalistice”, spune deputatul Bogdan Gheorghiu.

Ministrul demis al Culturii arată că nu remarcile la adresa sa l-au surprins, ci desconsiderarea față de ceea ce înseamnă să fii parte a comunității de presă locală.
„Obscuritatea, domnule senator, este atributul activității dumneavoastră parlamentare, nicidecum atributul activității mele jurnalistice, eu fiind ales de colegi din toată țara Președinte al Asociației Televiziunilor Locale și Regionale din România. Mulți alți colegi din presa suceveană au demonstrat și demonstrează competitivitate la nivel național, atât în audiovizual, cât și în presa scrisă”, a arătat deputatul PNL.

El a adăugat că a constatat cu amărăciune „lejeritatea” cu care Ioan Stan cataloghează, de la înălțimea celor 6 mandate, activitatea jurnaliștilor din Suceava ca fiind una „obscură”.

„Conform afirmațiilor dumneavoastră, orice om de presă din Suceava care nu accede într-o funcție administrativă la nivel național rămâne în obscuritate. Doar un strident dispreț față de ceea ce înseamnă activitatea jurnalistică vă poate determina să faceți astfel de afirmații”, a conchis Bogdan Gheorghiu.


Intră acum și în grupul de