Președintele femeilor liberale sucevene demisionează din PNL: Faptul că s-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect


Intră acum și în grupul de

Președintele Organizației județene de femei din PNL Suceava, consilierul județean Cătălina Culipei, demisionează din partid pentru că nu mai crede că PNL este proiectul în care poate continue.

„A venit momentul în care, să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobândit de-a lungul vieții. Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea”, spus Cătălina Culipei.

Ea precizează că astăzi, din acel proiect nu mai regăsește nimic care să o reprezinte pentru că oamenii s-au schimbat, dar s-au schimbat principiile, valorile și așteptările.

„Astăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mândră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect”, a continuat liderul demisionar.

„Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine”, a mai precizat Cătălina Culipei.


Intră acum și în grupul de