Gheorghe Flutur, mulțumit de prima impresie pe care a făcut-o noul ministru al IMM-urilor și Turismului, suceveanul Daniel Cadariu, la audierile în comisii: A avut un discurs coerent, de om bine pregătit


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a exprimat, joi, satisfacția că propunerea organizației liberale sucevene de ministru al IMM-urilor și Turismului, senatorul Daniel Cadariu, a făcut o bună primă impresie în comisiile parlamentare în care a fost audiat.

„Am cuvinte de apreciere pentru prestația lui Daniel Cadariu în comisia de audieri. Foarte bine pregătit pe domeniile specifice postului, cunoaște urgențele. A subliniat măsurile de sprijin pentru IMM-uri și sprijinul pentru sectorul HoReCa. A prezentat prioritatea introducerii tichetele de vacanță, sprijinul pentru turism balnear și pensiunile agroturistice”, a explicat Flutur.

Președintele Flutur a mai spus că Daniel Cadariu a avut un discurs coerent, de om bine pregătit.

„ A fost o surpriză plăcută și pentru mulți dintre cei care se așteptau să vadă și stângacii specifice debutului. Nu a fost așa”, a adăugat liderul liberal sucevean.

Gheorghe Flutur a apreciat și faptul că noul ministru vrea să extindă proiecte de promovare turistică realizate în Bucovina și la nivel național.

„Am fost mândru și emoționat când am văzut că vorbește de brandul Bucovina, de marile proiecte pe turism, Crăciun în Bucovina, Paștele în Bucovina, Pelerin în Bucovina, Hai în Bucovina și faptul că își propune să extindă acest gen de proiecte la nivel național”, a spus Flutur.

El i-a urat succes noului ministru,

„Bravo și succes Daniel Cadariu.Suceava și Bucovina așteaptă mult de la tine!”, a transmis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de