Ioan Stan, replică acidă pentru Gheorghe Flutur: Să-și vadă de promisiunile din campania electorală care au rămas doar pe hârtie. Nu avem nevoie de cadouri de la PNL pentru că știm să obținem singuri ceea ce ni se cuvine

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a răspuns, sâmbătă, printr-o replică acidă liderului liberal sucevean Gheorghe Flutur care a declarat, vineri, că nu are de gând să ofere funcții cadou PSD la nivel județean după realizarea coaliției de guvernare cu PSD pentru că PNL Suceava are majoritate în Consiliul Județean Suceava.

„Domnul Gheorghe Flutur a afirmat recent că nu oferă cadouri PSD-ului în județul Suceava. Sinceri să fim, nici nu avem nevoie de cadourile PNL-ului, pentru că am demonstrat la nivel național că știm să ne luăm singuri ceea ce ni se cuvine. De altfel, domnia sa a făcut parte din echipa de negociatori și știe despre ce discutăm. La drept vorbind a făcut parte și din „echipa câștigătoare” care a pierdut puterea la nici două luni de la organizarea congresului PNL, dar nu ne împiedicăm acum în amănunte”, a arătat Ioan Stan.

Senatorul social-democrat sucevean a recunoscut că PNL deține majoritatea în Consiliul Județean Suceava și a subliniat că PSD nici nu a dorit vreo funcție în deliberativul sucevean și îl îndeamnă pe Gheorghe Flutur să-și pună în aplicare programul cu care a câștigat alegerile.

„Este drept, partidul domniei sale deține majoritatea în Consiliul Județean Suceava, însă menționăm că nu ne dorim o vreo funcție în cadrul acestei instituții. Dar cu această majoritate avută, domnul Flutur să facă bine să realizeze ceea ce a promis că face la nivelul județului, pentru că sucevenii vor fapte, nu vorbe”, a declarat Ioan Stan.

Președintele PSD Suceava a adăugat că vorba „ferește-te de greci chiar și atunci când îți fac daruri” ar putea fi echivalată la nivel politic național cu:„ferește-te de pnl-iști chiar și atunci când îți fac daruri”.

„Semnificația acestei cugetări nu o vom comenta, lăsând timpul să demonstreze ce este de demonstrat. Doar că îl încurajăm pe domnul Flutur ca în loc să ne poarte de grijă, să-și vadă de promisiunile făcute în campania electorală, care până la momentul actual au rămas doar pe hârtie, sau la nivel de discurs și sperăm ca măcar în acest mandat să termine proiectele începute în 2016. Să mai lase politica națională și să se mai ocupe de problemele județului. Nu vrem mai mult. Știm că nu se poate”, a conchis senatorul Ioan Stan.