Consilierul județean PSD Larisa Blănari și secretarul general al PSD Suceava, Cristian Șologon, sunt viitorii subprefecți PSD de Suceava


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean PSD Larisa Blănari și secretarul general al PSD Suceava, Cristian Șologon, au fost desemnați, sâmbătă, de Biroul Permanent Județean al PSD Suceava, pentru cele două funcții de subprefect de Suceava.

Larisa Blănari, membru al Organizației Municipale PSD Suceava, a fost aleasă consilier județean în urma alegerilor din toamna anului 2020 și a candidat și pe listele PSD Suceava pentru Camera Deputaților.

Cristian Șologon este secretar general al organizației județene PSD Suceava. El are experiență în administrația locală, fiind consilier al președintelui CJ Suceava în perioada 2012-2016, a fost director la cabinetul prefectului de Suceava, dar a fost și subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării, ocupându-se în principal de Programul Național de Dezvoltare  Locală.

Potrivit negocierilor din cadrul coaliției de guvernare, în județul Suceava PNL are funcția de prefect în care va fi menținut Alexandru Moldovan, iar PSD cele două funcții de subprefect care în prezent sunt ocupate de Daniel Prorociuc și Alexandru Salup.


Intră acum și în grupul de