Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vizitat fabrica Denis din Suceava și s-a întâlnit cu membri ai organizației județene PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut, joi, o întâlnire cu  membrii organizației județene ai PSD Suceava.

La întâlnire, pe lângă Marcel Ciolacu a fost prezent și Paul Stănescu – secretarul general al PSD. Din partea organizației județene au fost prezenți parlamentarii PSD de Suceava, primarii, președinții de organizații locale, membrii și simpatizanții partidului.

Întâlnirea a fost precedată de o vizită a delegației la fabrica de încălțăminte Denis unde președintele PSD, Marcel Ciolacu, a subliniat că  „fabricat în România!” rămâne conceptul economic principal al PSD, arătându-se impresionat de activitatea fabricii conduse de domnul Ilie Cornea și de comunitatea celor peste 400 de angajați din cadrul firmei.

În cadrul întâlnirii politice au fost puse în discuție probleme politice și administrative, cu accent pe ceea ce înseamnă responsabilitatea PSD în actuala coaliție, se arată într-un comunicat al PSD Suceava.

Potrivit sursei citate, președintele Marcel Ciolacu a arătat că  PSD  a  demonstat deja în cele câteva luni de guvernare că are capacitatea de a lupta cu problemele cu care se confruntă populația.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a vorbit despre importanța muncii în echipă și că e important să convingem diaspora că România este o soluție , îndemnând autoritățile publice locale să acceseze cât mai multe fonduri pentru dezvoltarea localităților și creșterea nivelului de trai. 

În același timp,  președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a subliniat faptul că  organizația județeană Suceava are maturitatea organizatorică și politică de contribui prin eforturile sale la soluționarea problemelor existente la nivelul administrațiilor locale, arătând disponibilitatea și implicarea de care au dat dovadă parlamentarii suceveni la solicitările venite din teritoriu.

În cadrul întâlnirii au luat cuvântul primarii și președinții de organizații locale care și-au exprimat sprijinul față de hotărârea conducerii centrale de a intra la guvernare, ridicând totodată diferite probleme economico-administrative punctuale, care au fost discutate în vederea soluționării în cel mai scurt timp, mai arată PSD Suceava în comunicat.