Deputatul Bogdan Gheorghiu, de Ziua Europei: Uniunea Europeană se află într-o perioadă a marilor provocări, care nu diminuează, ci, dimpotrivă, reconfirmă relevanța familiei europene


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a transmis, luni, cu ocazia Zilei Europei că integrarea în Uniunea Europeană a avut un impact favorabil asupra vieții cetățenilor români, aceasta devenind din ce în ce mai bună.

„Ziua de 9 mai are o importanţă deosebită, atât pentru Europa, cât şi pentru România. Sărbătorim la această dată trei evenimente majore: Ziua Europei, proclamarea Independenţei statului român şi victoria coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial.Integrarea în Uniunea Europeană a avut un impact favorabil asupra vieții cetățenilor români, aceasta devenind din ce în ce mai bună”, a arătat Bogdan Gheorghiu.

Deputatul liberal sucevean a subliniat că este limpede că Uniunea Europeană se află într-o perioadă a marilor provocări, care nu diminuează, ci, dimpotrivă, reconfirmă relevanța familiei europene și a adăugat că astăzi, poate mai mult decât oricând, trebuie să fim mândri că sărbătorim aceste momente istorice în contextul în care România este stat membru al Uniunii Europene.

„În ultimii ani, realitatea ne-a arătat ceea ce cu toții știm: suntem mai puternici atunci când lucrăm împreună.

Să ne amintim necontenit de sacrificiul celor care s-au luptat şi au murit pentru ca România să ajungă aici şi să nu uităm că avem datoria ca acest drum să fie continuat cu respect faţă de om şi valorile democratice”, a conchis deputatul Bogdan Gheorghiu.


Intră acum și în grupul de