VIDEO//USR Suceava a lansat campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Ion Lungu: Suceava curată, fără Lungu, fără roată


Intră acum și în grupul de

Mai mulți membri ai USR Suceava, între care deputatul USR Radu Ciornei și președintele organizației municipale Suceava a USR, Gianina Ursu, au lansat, joi după amiaza, din centrul Sucevei, campania de strângere de semnături pentru declanșarea procedurilor de demitere a primarului Sucevei, Ion Lungu.

Cu sloganul „Suceava curată, fără Lungu, fără roată”, membrii USR Suceava au început să strângă semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului în funcție.

La această acțiune a lipsit viceprimarul USR al Sucevei Teodora Munteanu pe care Ion Lungu a încercat să o schimbe din funcție la începutul anului, dar la ședința Consiliului Local în care trebuia să se voteze demiterea acesteia primarul a retras propunerea acuzând înființarea unei alianțe locale USR-PSD.

Primul sucevean care a semnat pentru declanșarea referendumului de demitere a declarat că nu a semnat doar pentru demiterea primarului ci pentru că este supărată de mizeria din oraș, că se spun foarte multe minciuni.

„Nu contează cine era primar. Nu e vorba de Ion Lungu. De 20 de ani suntem duși cu vorba. Nu contează Ion Lungu. Indiferent cine ar fi fost și ar fi făcut, la fel aș fi fost de supărată. Se fac foarte multe lucruri în mod inutil, se cheltuie bani în mod inutil și nu se fac lucruri importante”, a explicat suceveanca.

Începutul “sfârșitului” pentru Ion Lungu sau …un mare FÂS?

Începutul “sfârșitului” pentru Ion Lungu sau …un mare FÂS? USRPLUS a lansat campania de demitere a primarului de Suceava, Ion Lungu

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 12 mai 2022

Intră acum și în grupul de