Gheorghe Flutur la Consiliul Național al Ligii Aleșilor Locali Liberali: Proiectele de succes prezentate în campanie să fie clonate în fiecare localitate


Intră acum și în grupul de

Președintele Ligii Aleșilor locali din PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, la Consiliul Național al Ligii Aleșilor Locali Liberali desfășurat la Brașov că proiectele de succes care au fost prezentate în timpul campaniei electorale din 2020 vor trebui să fie clonate în fiecare localitate condusă de liberali.

În cadrul întrunirii, Flutur a lansat Mapa Primarului care a fost înmânată primarilor liberali pe stick.

„Acum vorbim de mapă, dar vom vorbi și de sapă pentru că asta ne așteaptă în următorii doi ani mai ales că primarii întreabă când vom începe unele proiecte”, a spus Flutur.

Ca prim-vicepreședinte cu politicile publice Flutur a transmis că partidul trebuie să furnizeze politici publice la foc continuu.

„Partidul trebuie să livreze politici publice la foc continuu, pentru că în fiecare zi avem provocări, că avem educație, energie, că e agricultura, trebuie să vii cu punct de vedere. Am cerut înființarea comisiilor de specialitate și la nivel județean și la nivel național. La nivel național am înființat această comisie de politici publice unde sunt toți colegii vicepreședinți aleși la Congres și președinții de comisii. (…) Încercăm să profesionalizăm partidul și în acest domeniu al politicilor publice de care avem foarte mare nevoie. Nu o sa existe ședință de BPN sau BEX să nu avem poziție măcar pe o temă care arde în perioada aceea”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de