Primarul de Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, s-a înscris în PNL. Deputatul Ioan Bălan: Echipa PNL din Mitocu Dragomirnei este cea mai importantă forță politică locală și împreună vom implementa noi proiecte pentru dezvoltarea comunei


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc,  ales pe listele PMP și devenit independent după ce a fost exclus din partid, a devenit de luni membru PNL.

Prim vicepreședintele PNL Suceava deputatul Ioan Balan a confirmat că primarul Radu Reziuc s-a înscris în PNL și consideră că acesta va continua proiectele liberale aflate în derulare în comună.

Liderul liberal sucevean, responsabil de zonă, a amintit că trei mandate a fost primar PNL, Dănuț Solcan.

„Sunt o multitudine de proiecte care trebuie continuate. Echipa PNL din Mitocu Dragomirnei este cea mai importantă forță politică locală și împreună vom implementa noi proiecte pentru dezvoltarea comunei”, a spus Ioan Balan.

Deputatul liberal sucevean a subliniat că se bucură de intrarea în echipa PNL a primarului Radu Reziuc.

„Înțeleg că viceprimarul PNL și-a dat demisia din funcția de președinte al organziației PNL lăsând locul de președinte primarului nou înscris în PNL. Din punct de vedere procedural conform normelor statului PNL vom lua act de demisia președintelui și vom numi interimar pe primarul Radu Reziuc urmând ca în termen de 30 de zile să organizeze alegeri pentru noua conducere a organizației locale PNL Mitocu Dragomirnei”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL Suceava deputatul Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de