Liderul PMP Marian Andronache după întâlnirea regională de la Bacău: PMP este a treia forța politică din țară, merge înainte și se întărește în fiecare zi, devenind o opțiune sănătoasă și puternică de dreapta!


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PMP pentru regiunea Nord-Est, liderul PMP Suceava, consilierul județean Marian Andronache, a declarat după întâlnirea pe care a organizat-o la Bacău cu aleșii locali din regiunea Nord-Est că formațiune se pregătește pentru alegerile care vor urma și că se întărește în fiecare zi.

Andronache a spus că la Bacău s-a desfășurat, sâmbptp, întâlnirea aleșilor locali din Regiunea N-E, pe care o coordonează.

La ședință au participat, alături de președinții organizațiilor județene din: Bacău – Ion Melinte, Iași- Petru Movila, Neamț – Bogdan Gavrilescu, Vaslui – Marcel Gangu, Botoșani – Cornel Popescu, și membrii conducerii naționale a PMP: Eugen Tomac –  președinte, Ionut Simionca – secretar general, Razvan Sebe – secretar gen. adjunct, Claudiu-Iorga Palaz – vicepreședinte, Valerian Vreme – vicepreședinte, precum și primarul municipiului Onești, Laurentiu Neghina – președinte Liga Aleșilor Locali.

Andronache a precizat că într-o atmosfera plăcută și relaxantă, s-a discutat despre linia pe care o va urma partidul, problemele pe care le întâmpină aleșii locali și în mod special primarii, întărirea organizațiilor în vederea pregătirii campaniilor electorale care vor urma.

Liderul PMP Suceava a mulțumit echipei sale de aleși locali de la Suceava care a participat la ședință.

El a subliniat că, la fel ca de fiecare dată, are satisfacția că aleșii locali PMP Sucaeva sunt în continuare uniți și fac o imagine frumoasă, împreună.

„PMP este a treia forța politică din țară, merge înainte și se întărește în fiecare zi, devenind o opțiune sănătoasă și puternică de dreapta!”, a transmis Marian Andronache.


Intră acum și în grupul de