Marian Andronache, către tinerii din PMP Suceava: Tinerii sunt viitorul și am sprijinit întotdeauna tinerii să-și spună cuvântul pe problemele care îi afectează în mod direct


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PMP Suceava, consilierul județean Marian Andronache, vicepreședinte al PMP pentru regiunea Nord Est a transmis, vineri, la conferința de alegeri din cadrul organizației județene de tineret din PMP Suceava că a sprijinit și va spriji tinerii pentru că aceștia vor fi cei care vor schimba fundamental lucrurile.

„Orice formațiune politică care se respectă are o organizație de tineret puternică, vie și implicată și e bucuria mea că văd acest lucru realizat astăzi la nivelul filialei noastre”, a declarat Andronache.

El a subliniat că mereu a susținut că tinerii sunt viitorul și că sprijinit întotdeauna tinerii să-și spună cuvântul pe problemele care îi afectează în mod direct.

„Am convingerea că abia atunci când voi, tinerii, veți ajunge acolo unde meritați, lucrurile se vor schimba fundamental, cu adevărat. Voi sunteți energie, deschidere, curaj și, foarte important, competență. Aveți nevoie doar de sprijin și vă garantez că veți găsi suportul de care aveți nevoie în mine și în familia PMP”, le-a transmis tinerilor prezenți la ședință Marian Andronache.

Alegerile pentru conducerea Organizației Județene de Tineret a PMP Suceava au avut loc vineri, 9 septembrie 2022, în prezența președintelui formațiunii de la nivel național, europarlamentarul Eugen Tomac și a președintelui OT PMP, Lucian Lupu, care au participat online, a președintelui organizației județene PMP Suceava, dar și a altor lideri PMP din județ.

În urma alegerilor președinte al Organizației de Tineret a PMP Suceava a fost ales Robert Vasile Ciocan, antreprenor local.


Intră acum și în grupul de