Gheorghe Flutur: PNL Suceava are cea mai bună și mai eficientă echipă de aleși locali. Primarul de Liteni, Tomiță Onisei, a fost reales președinte al Ligii aleșilor locali PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL, Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL și președinte al organizației județene PNL Suceava, a declarat, vineri, după ședința Ligii aleșilor locali PNL Suceava că libearalii suceveni au cea mai bună și mai eficientă echipă de aleși locali.

El a spus că a participat la o ședință extrem de importată a Ligii aleșilor locali din PNL Suceava, în care s-au organizat alegeri.

Potrivit lui Flutur, organizația suceveană este una dintre cele mai puternice din cadrul PNL cu 719 aleși locali dintre care 54 sunt primari, 49 de viceprimari și aproape 600 de consilieri locali.

De asemenea, PNL deține singur majoritatea în Consiliul Județean Suceava cu 19 consilieri județeni din 37, are primarii municipiilor din județ cu excepția Fălticeniului și primari în cele mai importante orașe din județ.

„Până acum președintele Ligii aleșilor locali a fost până acum primarul de Liteni, Tomiță Onisei și mă bucur că a candidat din nou și a fost reales. Este un primar tânăr, foarte harnic, dinamic, a lăsat o amprentă foarte puternică în orașul Liteni ca și gospodar”, a spus Flutur.

El a menționat că a fost și va rămâne alături de primarul de Liteni ca lider al aleșilor locali liberali din județ și că se bucură că, alături de echipa primarilor PNL din județul Suceava, acesta a avut o prestație excelentă în această perioadă.

„Eu, ca președinte al Ligii Naționale a Aleșilor Locali PNL am fost și voi rămâne alături de ei. Îmi voi depune mandatul de președinte al Ligii pentru că dețin funcția de prim-vicepreședinte PNL, dar pentru ceea ce s-a întâmplat până acum în județul Suceava cred că PNL are cea mai bună și cea mai eficientă echipă de aleși locali”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de