VIDEO//Primăria Suceava și-a recunoscut greșeala și modifică intrarea în parcarea subterană de sub Piața Mică


Intră acum și în grupul de

Municipalitatea suceveană a decis să modifice modul în care se intra în parcarea subterană de sub Piața George Enescu după ce mai mulți șoferi au lovit cu mașinile colțul unui zid la coborârea în subteran.

Astfel, au fost scoase barierele de intrare-ieșire și urmează să fie remontate spre interiorul parcării astfel încât la intrarea în subteran șoferii să aibă posibilitatea să evite zidul.

Primăria Suceava a inaugurat la sfârșitul verii anului trecut investiția care a constat în modernizarea Pieței Mici și realizarea parcării subterane.

Chiar din primele zile după darea în folosință News Bucovina a arătat că mai mulți șoferi s-au plâns că intrarea în parcarea subterană a fost gândită greșit pentru că la manevra de coborâre în subteran era greu de evitat colțul unui zid.

Inițial primarul Ion Lungu a spus că depinde și de abilitățile șoferilor de a evita să lovească colțul zidului, dar se pare că după ce s-a constatat că parcarea e mai mereu goală din cauza modului greșit în care a fost amenajată intrarea s-a decis corectarea și mutarea barierelor de intrare-ieșire.

Pe perioada în care se execută lucrările de modificare prevăzute șoferii pot parca fără plată.


Intră acum și în grupul de