Rareș Bogdan crede că Gheorghe Flutur trebuie să fie ministru în Guvern după rotativa din luna mai: Aș vedea în acest viitor Guvern, oameni încărcați politic


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreședintele PNL eurodeputatul Rareș Bogdan a declarat la Prima News că la rotativa din luna mai ar trebui ca PNL să propună în Guvernul condus de un premier PSD oameni cu încărcătură politică precum Gheorghe Flutur.

Liderul liberal Rareș Bogdan a arătat că numele din Partidul Național Liberal pe care ar vrea să le vadă în Guvernul României, după rotativa care ar urma să aibă loc în luna mai trebuie să aibă încărcătură politică.

„Rotativa va fi respectată, noi preluăm poziția de vice-premier în Guvernul condus de PSD. Noi urmează să nominalizăm persoane pentru Ministerul Transporturilor și a Finanțelor Publice. Vom avea patru poziții, Vice-premier, secretar general într-o poziție cheie și două ministere.(…) Eu aș vedea în acest viitor Guvern, oameni încărcați politic: Ilie Bolojan, Robert Sighiartău, Gheorghe Flutur, Alina Gorghiu, Ghiță Falcă”, a declarat Rareș Bogdan.

El consideră că președintele PNL, actualul premier Nicolae Ciucă nu ar trebui să rămână în guvern pe o funcție de ministru după ce a fost prim-ministru.

Rareș Bogdan și-a exprimat speranța că viitorul premier din partea PSD, cel mai probabil Marcel Ciolacu, să fie un om echilibrat și să nu guverneze doar pentru PSD, ci  să guverneze pentru toți.


Intră acum și în grupul de