Accident Drăgușeni: Unul dintre răniții grav a murit. 11 persoane rănite au ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a fost anunțată că unul dintre răniții grav din accidentul de duminică seara de la Drăgușeni a murit la spitalul din Iași unde a fost transportat, iar alte 11 persoane au fost rănite.

Potrivit anchetei, un bărbat de 40 de ani din Cajvana a condus duminică seara, în jurul orei 18:20, o autoutilitară Volkswagen LT pe D.N. 2 pe direcția Fălticeni către Roman, iar în centrul localității Drăgușeni, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers întrând în coliziune laterală cu un autoturism Ford Focus condus de o femeie de 44 de ani din Fălticeni, după care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Hyundai condus de un bărbat care circula din sensul opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a 4 persoane și vătămarea corporală ușoară a 8 persoane care au fost transportate la spital.

Șoferul autoutilitarei Volkswagen a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde s-a stabilit diagnosticul ”politraumatisme prin acciden rutier, TCF, traumatism torace drept, traumatism femur drept”, un pasagaer din autoutilitara Volkswagen, a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde s-a stabilit diagnosticul ”policontuzionat prin accident rutier, TCC, plagă contuză cot drept, contuzie genunchi și gleznă dreaptă”, un alt pasager din autoutilitara Volkswagen, a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde s-a stabilit diagnosticul ”policontuzii prin accident rutier”.

Al patrulea pasager din autoutilitară, în stare gravă a fost resuscitat de echipajul elicopter SMURD și a fost transportat la un spital din Iași, unde a și murit în jurul orei 23:00.

 Un alt pasager din autoutilitara Volkswagen a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde s-a stabilit diagnosticul ”politraumatism prin accident rutier, TCC, TCF, traumatism oraco-abdominal, fractură bazin” – rănit grav.

La SJU Suceava au ajuns și șoferul autoturismului Hyundai cu ”contuzie piramidă nazală, coloană lombară, contuzie gleznă dreapta, plagă superfixcială mâna stânga” și doi pasageri cu răni ușoare.

Șoferița autoturismului Ford a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, unde s-a stabilit diagnosticul ”contuzionat ușor prin accident rutier”, un pasager din autoturismul Ford a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde s-a stabilit diagnosticul ”policontuzionat prin accident rutier” fiind transferat la Spitalul Județean Suceava, iar alți doi pasageri din Ford au fost transportați la Spitalul Fălticeni cu răni ușoare.

Cei trei șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ urmând să li se recolteze probe biologice de sânge.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto marca Vwolkswagen LT care nu a adaptat viteza la condiții de carosabil umed și a pătruns pe sensul opus de mers.


Intră acum și în grupul de