Viceprimarul Lucian Harșovschi evită să spună dacă va candida la funcția de primar: Rămân un om de echipă, nu mi-am schimbat partidul și cred că lucrurile vor fi tranșate în perioada următoare


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a evitat, miercuri, să răspundă dacă va candida la funcția de primar al Sucevei.

„Nu e momentul să răspund la astfel de întrebări. Mai este un an și trei luni până la alegeri. Haideți să vedem ce se va întâmpla. Eu am spus că sunt și rămân un om de echipă. Din această echipă fac parte sucevenii. Cred că lucrurile vor fi tranșate în următoarea perioadă din punct de vedere al candidaturii unora sau altora. Noi avem primar în funcție până în septembrie 2024. Haideți să vedem atunci ce va fi”, a spus Harșovschi.

Întrebat dacă este în echipă doar cu sucevenii sau și cu primarul Ion Lungu, viceprimarul a arătat că l-a inclus pe primar între suceveni.

„Și cu primarul. De ce n-aș fi? Eu am spus de suceveni, iar domnul primar e sucevean”, a răspuns Lucian Harșovschi.

Solicitat să spună dacă va candida la funcția de primar, nu doar din partea PNL, viceprimarul a subliniat că face parte din același partid din anul 2000 și că nu a schimbat vreodată partidul.

„Eu sunt în acest partid din anul 2000. Nu am schimbat niciodată partidul. Cred că întrebarea trebuie să o adresați altuia sau altora. Eu n-am schimbat niciun partid”, a răspuns Harșovschi.


Intră acum și în grupul de