Ioan Stan îi amintește lui Gheorghe Flutur că drumurile Mălini-Borca și Panaci-Bilbor trebuiau să fie de mult date în funcțiune


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a comentat, marți, recentele declarații ale președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care spunea că a avut intuiție atunci când a început modernizarea drumurilor județene care vor asigura legătura județului Suceava cu viitoarea autostradă A 8.

.

„Preşedintele CJ Suceava afirma recent că a avut intuiție și că modernizarea drumurilor Mălini-Borca și Panaci-Bilbor vor asigura legătura cu vestul prin Autostrada A 8. Ca să fim cinstiţi, niciodată nu ne-am gândit că repararea şi modernizarea unor drumuri judeţene deja existente poate fi o „intuiţie” a cuiva, ci am considerat că reprezintă o activitate care ţine de fişa postului. Şi asta pentru simplu fapt că nu este normal ca în 2023 sucevenii să mai circule pe drumuri judeţene de pietriş sau pământ. Dar din păcate acestea mai există în judeţul nostru, după aproape 3 mandate de administraţie judeţeană liberală”, a declarat Ioan Stan.

Președintele PSD Suceava a amintit că drumul judeţean 209 (Mălini – Iesle – Borca) este o investiţie de 25 milioane de euro finanţată integral de guvernarea PSD, prin PNDL II şi că trebuia să fie gata de multă vreme.

„La fel, întârzieri nepermise au existat şi la modernizarea drumul județean Panaci-Bilbor iar oamenii din zona respectivă pot confirma acest lucru. De altfel, judeţul Suceava este printre ultimele care încă mai are în lucru investiţii obţinute prin PNDL, în timp ce în restul ţării acestea au fost terminate la timp. Aceasta este imaginea reală a eficienţei liberale în administraţia publică judeţeană!”, a declarat Ioan Stan.

El crede însă că aceste investiții nu vor fi finalizate prea curând.

„Totuşi, pentru că veni vorba despre „intuiţii” avem şi noi două. Prima dintre ele este că drumul judeţean 209 nu va fi gata nici măcar anul acesta şi a doua, că locuitorii judeţului nostru s-au săturat până peste cap de discursurile demagogice ale dlui Flutur”, a concluzionat Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de