Gheorghe Flutur îl invită pe Ioan Stan la treabă: Eu merg înainte, județul este un șantier, se lucrează în toate domeniile, în toate localitățile


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a răspuns, marți, acuzelor liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, care l-a criticat că a întârziat nepermis de mult modernizarea drumurilor județene Mălini-Borca și Panaci-Bilbor care ar urma să facă legătura cu viitoarea autostradă A 8.

„Drumurile Coșna – Grădinița, Câmpulung Moldovenesc – Izvoarele Sucevei, Pojorâta- Rarău, Izvoarele Sucevei – Șepit, Mănăstirea Humorului – Poiana Micului, Solonețul Nou – Pleșa, Berchișesti – Drăgoiești, Malini- Slatina, Bogdănești – Râșca, Hârtop – Vulturești, Bălăceana – Humoreni, Siret – Mușenița, Frătăuți Vechi – Bilca, Stulpicani – Slătioara, Frasin – Ostra – Broșteni, drumurile din Botoșana, Rotopănești, Rădășeni, Frătăuții Noi și Rădăuți sunt doar câteva dintre drumurile modernizate în ultimul timp. Dacă la acestea mai adăugăm covoarele asfaltice turnate pe porțiuni importante de drumuri județene în alte peste 30 de localități, este evident volumul imens de lucrări de modernizare realizate de Consiliului Județean Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

El i-a transmis președintelui PSD Suceava să se implice în proiectele din județ mai ales că e în coaliția de guvernare.

„Domnule Stan, haideți sa ne implicam în modernizarea județului Suceava, să salutăm împreună termenul pentru podul de la Milișăuți, să aducem investiții pe drumurile naționale care nu arată bine, la Marginea, la Voitinel, la Palma, la Cacica, la Gălănești sau în multe alte locuri! Eu merg înainte, județul este un șantier, se lucrează în toate domeniile, în toate localitățile. Nu uitați că sunteți cu noi în Coaliția de Guvernare. Haideți la treabă!”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de