Tânăra de 17 ani rănită în accidentul de motocicletă de la Dumbrăveni a murit


Intră acum și în grupul de

Tânăra de 17 ani care a fost grav rănită în accidentul de sâmbătă seara din comuna Dumbrăveni a murit, marți dimineața, în Spitalul Județean Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat că, din păcate, pacienta din accidentul de la Dumbrăveni de sâmbătă noaptea, a decedat în cursul dimineții de marți.

Reamintim că sâmbătă seara la ora 22:10, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 29,  în urma producerii căruia a rezultat decesul unei persoane și vătămarea corporală gravă a altei persoane.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și din primele verificări a constatat că în jurul orei 22.05, un tânăr în vârstă de 18 de ani din comuna Cristești, județul Botoșani, în timp ce se conducea motocicleta pe D.N. 29 din direcția Salcea către Dumbrăveni, transportând o pasageră în vârstă de 17 ani, din comuna Curtești, județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător prin marcaje și indicatoare rutiere, părăsind suprafața carosabilă.

În urma evenimentului, motocicleta a rulat pe terenul agricol din proximitatea drumului național, cei doi fiind ulterior proiectați într-un lan de porumb. 

Urmare a producerii evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului motocicletei de 18 ani și rănirea gravă a pasagerei, care a fost transportată de urgență la  Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava unde a murit marți dimineața.

În urma verificărilor efectuate în evidențele bazelor de date s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani nu deținea un permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată și figura cu ITP expirat și cu lipsă poliță RCA.


Intră acum și în grupul de