Un sucevean care a furat peste 7400 de lei unei femei la Târgul de Toamnă din Suceava a ajuns în arestul poliției


Intră acum și în grupul de

Un bărbat bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt cu prejudiciu însemnat reținut de polițiști după efectuarea unei percheziții domiciliare.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în ultimele zile, polițiștii judiciariști au intensificat activitățile investigative și de cercetare penală în cauzele privind infracțiuni contra patrimoniului, fiind reținute 8 persoane bănuite de comiterea unor fapte de furt cu prejudicii însemnate.

Și în cursul zilei de miercuri polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Suceava au reușit probarea activității infracționale față de un bărbat bănuit că a sustras suma de peste 7.000 lei de la o femeie din municipiul Suceava.

În acest caz, în data de 15 octombrie, în jurul orei 16:00, la sediul Poliției Municipiului Suceava s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că i-a fost sustrasă geanta în care avea mai multe lucruri și o sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că femeia locuiește în Turda și se ocupă cu comercializarea de produse, iar cu acest prilej, în data de 13.10.2023, s-a deplasat în Suceava pentru a participa la târgul de toamnă.

În cursul zilei de 15 octombrie, în timp ce se afla în zona centrală a municipiului Suceava, unde avea amplasată taraba, femeia și-a lăsat geanta în care avea 7420 lei nesupravegheată, depozitată într-o cutie, ulterior constatând că aceasta lipsește.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 72 ani din Suceava.

În baza probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale față de acesta sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Totodată, miercuri, în baza mandatului de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Suceava, s-a efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului de 72 de ani, din Suceava, împrejurare în care s-au ridicat mai multe bunuri care interesează cauza. Ulterior, față de bărbatul de 72 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de