Deputatul PSD Gheorghe Șoldan reia atacurile la Gheorghe Flutur: Domnule Flutur, când încetați să vă lăudați cu realizările altora?


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a reluat, marți, atacurile la președintele PNL și al CJ Suceava Gheorghe Flutur, la scurt timp după ce PNL a decis că la alegerile din 2024 va participa pe liste proprii și a respins o alianță electorală cu PSD.

În acest context, deputatul PSD sucevean arată că a citit în presa locală că președintele Gheorghe Flutur se laudă cu cele peste 600 de milioane de euro alocate Sucevei prin Programul național de investiții „Anghel Saligny’’.

„Ce omitea intenționat dl Flutur în acel comunicat era faptul că meritul pentru aceste investiții este exclusiv al primarilor din județ. Cum e, dle Flutur, să vă lăudați cu munca primarilor? Știu, e deja o obișnuință pentru dumneavoastră. Și, culmea, nu doar cu primari PNL, cărora oricum le luați prim-planul în toate fotografiile și știrile din mass-media și cărora sunteți în stare să le smulgeți foarfecile din mână la tăiat panglici”, a arătat Șoldan.

El îl acuză pe Gheorghe Flutur că și-a însușit indirect investițiile de peste 600 de milioane de euro aduse în județ ca un merit al său, fără nici măcar un cuvânt de laudă la adresa celor care merită toate aprecierile respectiv primarii.

Deputatul Gheorghe Șoldan îl mai acuză pe Gheorghe Flutur că „vrea să mai fure” un subiect, cel al Cazinoului de la Vatra Dornei un proiect pentru care toate laudele ar trebui să meargă către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

„Dar ce să vezi, cine bagă capul în poză? Dl. Flutur”, a continuat Șoldan.

El mai spune că Gheorghe Flutur își asumă și proiectul autostrăzii de la Pașcani la Siret.

„De A7 nici nu mai zic, că atâta ați desenat-o prin planșele pe care le-ați fluturat prin fața camerelor video, că până nici dl Umbrărescu nu a văzut atâta autostradă în viața dumnealui”, a mai spus deputatul PSD.  

Gheorghe Șoldan îi transmite lui Flutur că și-a uitat rolul pe care îl are.

„Faceți doar politică și ați uitat să faceți administrație. Vorbe goale, studii la studii de fezabilitate și planșe desenate. Atât.  “Vom face”, în loc de “am făcut”. Uitați, dle Flutur, vă dau un exemplu de ce ar trebui să spuneți anul viitor: – “Am făcut centura ocolitoare la Gura Humorului și am rezolvat problema traficului din Gura Humorului”. Apropo, văd că de șoselele de centură de care vorbeați în campaniile electorale nu mai spuneți nimic. Credeți că sucevenii uită când stau cu orele în trafic?”, a mai transmis Șoldan.

Deputatul social-democrat îl mai acuză pe Flutur că nu a reușit nici să mențină pe Aeroportul Suceava baza Wizz Air.

„Un alt exemplu concret pentru dumneavoastră: Aeroportul „Ștefan cel Mare Suceava”, de unde a zburat și Wizz-Air-ul, cu bază cu tot, și al cărui terminal 2 acum îl puteți închiria pentru evenimente. La salarii suntem printre ultimele județe, locuri de muncă avem puține, iar investitorii vin doar să mai petreacă câte un weekend prin Bucovina. Bucovina care, oricât ați crede, dle Flutur, exista și „înaintea erei dumneavoastră”, la fel precum tradițiile, oamenii gospodari, munții, pădurile și mănăstirile. Dle Flutur, oare ce s-ar face județul acesta fără dumneavoastră?  Sper să aflăm de la anul!”, a concluzionat Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de