Liderul PSD Suceava, Vasile Rîmbu, îi asigură pe salariații Primăriei Suceava că îi va scoate din „jena” în care se situează: La spital nu am dat pe nimeni afară, ci i-am pus la locul potrivit făcându-i mândri de instituția în care lucrează


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Vasile Rîmbu, a transmis, joi, un mesaj către angajații din Primăria Suceava care, speriați că va fi ales primar, încearcă să constituie grupuri de presiune prin care să arate că Rîmbu este un pericol pentru ei.

„Ieșiți din emoții și coborâți în respect! Respectând, veți fi respectați!”, a transmis Vasile Rîmbu.

 Candidatul PSD pentru funcția de primar al Sucevei, Vasile Rîmbu, a arătat că vizita sa în Oradea, și nu numai, prin care a arătat cum ar trebui să arate orașul Suceava și cum ar trebui să arate munca în slujba cetățenilor, a creat o efervescență vecină cu delirul în instituția care are misiunea asigurării calității vieții acestei urbe, respectiv Primăria Suceava.

„Mulți și-au uitat „scopul” și s-au constituit în grupuri de presiune în spațiul public arătând ce mare pericol sunt eu. Știu cine sunt „combatanții”, de cine sunt puși și dumneavoastră prieteni, la fel de bine știți. Știu că preluându-și „clasările” oferă la schimb acuzații”, a precizat Rîmbu lăsând să se înțeleagă că primarul Ion Lungu le-a cerut angajaților Primăriei să acționeze împotriva candidatului PSD.

El le-a transmis angajaților Primăriei Suceava că misiunea sa ca primar nu va fi să distrugă destine și familii, ci aceea prin care să îi scoată din „jena” în care se situează.

„La spital nu am dat pe nimeni „afară” ci i-am pus la locul potrivit făcându-i mândri de instituția în care lucrează. Așa că – fiți pe pace!”, a mai spus Vasile Rîmbu.


Intră acum și în grupul de