Președintele OFSD Suceava, Larisa Blanari, la ședința de alegeri a Consiliului Politic județean: Astăzi renaște și scena politică suceveană


Intră acum și în grupul de

Președintele OFSD Suceava, Larisa Blanari, candidat propus pentru alegerile europarlamentare din partea PSD, a declarat, vineri, la alegerea Consiliului Politic al OFSD Suceava că poate spune că în prima zi de primăvară renaște și scena politică suceveană.

La această acțiune au participat circa 600 de membre OFSD Suceava, dar și ministrul Familiei, Natalia Intotero, precum și parlamentari și lideri social-democrați suceveni.

„Nu întâmplător suntem astăzi multe doamne aici, în prima zi de primăvară, anotimpul renașterii. Astăzi renaște și scena politică suceveană”, a spus Larisa Blanari.

Ea consideră că la Suceava rolul femeii în politică nu mai stârnește doar zâmbete sceptice, ci poate emoții temătoare pentru adversarii politici.

„De un an de zile de când sunt președinta acestei organizații am străbătut județul în lung și în lat și m-am întâlnit cu fiecare dintre dumneavoastră. Vă cunosc, vă respect, vă apreciez”, a spus Blanari.

Totodată, ea a mulțumit președintelui PSD, premierul Marcel Ciolacu, pentru sprijinul pe care acesta îl acordă femeilor social-democrate și pentru că a vorbit de necesitatea ca cel puțin 30 la sută din candidați să fie femei.

Larisa Blanari s-a adresat și conducerii județene PSD Suceava arătând că speră ca în anul electoral 2024 femeile să obțină locurile pe care le merită și că are încredere în sprijinul acestei conduceri.

Ea a mai spus că de-a lungul experienței sale politice a avut parte de „oameni-lumină” care i-au amintit că nimeni nu poate lua ceea ce fiecare are în minte și în suflet atunci când ești hotărât să faci să fie mai bine ca înainte, nominalizându-l aici pe deputatul Eugen Bejinariu.

Vorbind în calitate de candidat la alegerile europarlamentare, Larisa Blanari a mulțumit pentru onoarea de a fi pe lista de candidați și a transmis colegelor social-democrate că este important să fie unite pentru că dacă mobilizarea este puternică atunci PSD va reuși să câștige cele patru tururi de alegeri și că în acest fel se va realiza și promisiunea făcută între membrele OFSD Suceava ca atunci când una dintre ele este într-o funcție să ajute încă o doamnă să urce pe scară.

„Ținta noastră în 2024 este să avem mai multe doamne primar, mai multe doamne viceprimar și mai multe doamne consilier după alegerile locale”, a spus președintele OFSD Suceava care le-a îndemnat ca până atunci să învețe politică și administrație de la femeile social-democrate care sunt acum în administrația publică.


Intră acum și în grupul de