Gheorghe Flutur: Congresul PPE de la București aduce vești bune pentru fermieri, dezvoltarea rurală, aderarea la Schengen și investiții în apărare și economie


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la Congresul Partidului Popular European (PPE) care are loc în aceste zile la București. În acest context Flutur a prezentat o serie de noutăți importante pentru România și pentru Uniunea Europeană, evidențiind direcțiile de acțiune ale PPE și PNL pentru următorii ani.

Printre punctele de interes din programul de guvernare aprobat de PPE se numără:

  1. Aderarea României la Schengen: România a fost votată pentru a fi primită în Spațiul Schengen, un pas important pentru integrarea și deschiderea țării noastre către Europa.
  2. Subvenții pentru fermieri: PPE susține ca fermierii români să primească subvenții la nivelul mediei europene, o măsură menită să echilibreze condițiile de competitivitate în agricultură.
  3. Dezvoltare rurală și protecție a copiilor: Un program amplu pentru dezvoltarea zonelor rurale și crearea unui internet special pentru copii, care să-i protejeze de abuzurile informatice, sunt susținute de PPE și PNL.
  4. Securitate și prosperitate: PPE și PNL susțin politici orientate către asigurarea securității și prosperității cetățenilor europeni, printr-un focus pe investiții în apărare și economie.
  5. Politici de mediu echilibrate: PPE și PNL se opun unor politici de mediu care ar putea afecta fermierii, cerând modificări pentru a le proteja interesele.

„Programul de Guvernare aprobat reprezintă un angajament pentru pragmatism, digitalizare și încurajarea competiției, în vederea consolidării economiei europene pentru a face față provocărilor viitoare”, a spus Gheorghe Flutur care a subliniat rolul important pe care PNL îl joacă în familia populară europeană, susținând valorile locale, descentralizarea și identitatea națională.


Intră acum și în grupul de