PNL Suceava a declanșat procedura de stabilire a candidaților pentru alegerile locale. În 27 martie conducerea județeană va aproba candidaturile


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Județean al PNL Suceava a decis, sâmbătă, declanșarea procedurii de stabilire a candidaților partidului pentru alegerile locale și europarlamentare.

Potrivit deciziei BPJ al PNL Suceava, candidații vor depune cererile de candidatură până în data de 20 martie 2024.

Candidații pentru președinte al CJ Suceava și pentru Consiliul Județean, dar și cei care vor să fie pe lista pentru Parlamentul European vor depune cererile la BPJ Suceava, în timp ce candidații pentru funcția de primar și de consilieri locali depun cererile la organizațiile locale ale PNL.

Ulterior se vor întruni în ședință Birourile Permanente Locale, urmând ca până la data de 24 martie 2024 să fie convocate în ședințe extraordinare Comitetele de Coordonare Locale care vor propune spre avizare Biroului Permanent Județean Suceava candidaturile.

Colegiul Director Județean Suceava al PNL Suceava a fost convocat pentru data de 27 martie 2024 la Gura Humorului unde va aproba candidaturile la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024, înaintate de Biroul Permanent Județean Suceava.

Pentru funcția de primar al municipiului Suceava din partea PNL și-a înscris deja candidatura viceprimarul Lucian Harșovschi și se așteaptă ca și primarul Ion Lungu să-și oficializeze candidatura. Surse politice liberale nu exclud înscrierea în competiție și a unui al treilea candidat.


Intră acum și în grupul de