Ion Lungu și-a anunțat oficial retragerea din administrația locală. Lucian Harșovschi este noul candidat PNL la funcția de primar al Sucevei


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, președinte al organizației municipale PNL Suceava a anunțat, marți, într-o conferință de presă că a decis să nu-și depună candidatura la PNL în vederea desemnării drept candidat la funcția de primar și că renunță să participe în alegerile locale din acest an, urmând să-l susțină pe viceprimarul Lucian Harșovschi.

Lungu a arătat că a obținut de cinci ori funcția de primar al municipiului Suceava și că acum a decis să nu mai candideze în alegerile locale.

„Astăzi eu predau ștafeta generației mai tinere colegului și prietenului meu Lucian Harșovschi. Am colaborat bine în acești ani”, a declarat Ion Lungu.

El a mai spus că prioritatea lui este ca PNL să câștige funcția de primar al municipiului Suceava, arătând că este necesar ca administrația liberală să continue să implementeze proiectele importante pe care le-a adus și că este convins că echipa lui Lucian Harșovschi va duce la îndeplinire aceste proiecte.

Totodată, Ion Lungu a spus că se retrage și din funcția de președinte al organizației municipale PNL Suceava, urmând ca Lucian Harșovschi, prim-vicepreședinte, să preia interimatul.

Ion Lungu a arătat că chiar dacă nu candidează în alegerile locale nu se retrage din politică și că va rămâne în echipa lui Gheorghe Flutur.

El a evitat să spună dacă intenționează să candideze în alegerile parlamentare din toamna acestui an.


Intră acum și în grupul de