Gheorghe Flutur și-a anunțat candidatura la un nou mandat de președinte al CJ Suceava: Va fi un mandat la care vom răspunde la mai multe provocări economice


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

El a făcut acest anunț în aceeași conferință de presă în care Ion Lungu a anunțat că renunță să mai candideze la funcția de primar al Sucevei în favoarea lui Lucian Harșovschi

Flutur a precizat că această nouă candidatură a sa la funcția de președinte al CJ Suceava o face cu foarte mare responsabilitate.

„O combinație între un tânăr la municipiu și un om cu vechime și experiență sunt convins că sunt soluții optime pentru municipiul Suceava. Sunt multe proiecte și aș sublinia doar „Orașul la autostradă”, doar polul de dezvoltare pe Nord-Est pentru că noi împreună cu Botoșani trebuie să ne pregătim de un pol de dezvoltare economică puternic, o viziune curajoasă în continuare. Sunt foarte multe proiecte aduse de domnul primar Lungu și de domnul Lucian Harșovschi. Trebuie să aducem în continuare proiecte”, a spus Flutur.

El a menționat că în oferta electorală a PNL vor fi incluse aceste proiecte importante care au ca scop ca oamenii să trăiască mai bine, să aibă confort, siguranță, mai multe locuri de muncă.

„Va trebui un mandat economic în care să răspundem la mai multe provocări economice și locuri de muncă. Suceava are oportunități. Vreau să le punem în valoare”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de