Ion Lungu nu insistă să participe în campania electorală a lui Lucian Harșovschi: Unde va avea nevoie de mine, eu merg


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că va participa în campania electorală a viceprimarului Lucian Harșovschi doar dacă va fi solicitat.

El a recunoscut că nu a fost ușor să renunțe la candidatură, mai ales că a pus suflet în proiectele pe care le propune, dar crede că aceste proiecte vor fi duse la îndeplinire de Lucian Harșovschi.

„Nu a fost ușor și nu din orgolii, dar ați văzut că avem atâtea proiecte europene și am pus suflet în aceste proiecte și evident că le vom duce mai departe împreună cu Lucian. Ne-am mai zgâriat noi în campania electorală, dar a fost alături de mine și știe aceste proiecte și le vom duce la sfârșit”, a spus Lungu.

Primarul Sucevei a menționat că îl va sprijini și va face tot posibilul ca Lucian Harșovschi să câștige alegerile la Primăria Municipiului Suceava.

„Strategia o stabilește dumnealui. Sigur, este o realitate. După 20 de ani de primărie apare această problemă de vechime și Lucian vine cu un alt mesaj: Suceava întinerește. Unde va avea nevoie de mine, eu merg, dar strategul el este cum face campania electorală. Principala mea preocupare este să câștigăm Primăria”, a spus Ion Lungu.

Primarul a mai declarat că pentru el este onorant că PNL l-a sprijinit și că a fost ales de cinci ori primarul municipiului Suceava.

„Mă simt dator să întorc și eu la PNL înapoi, să rămână Primăria la noi. Aș fi foarte mulțumit și poate cel mai fericit să câștigăm Primăria din nou să plec de la Primărie cu misiunea îndeplinită că am fost cinci mandate primar și am lăsat o Primărie la PNL mai departe”, a spus primarul.

Întrebat unde se vede peste un an, el a spus că în politică.

„În continuare în politică. Să câștigăm alegerile locale și toată lumea va fi fericită”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de