Ioan Stan îl acuză pe Gheorghe Flutur de ipocrizie: Tocmai înaintea alegerilor oferiți cele mai mari sume de bani tocmai edililor care şi-au anunţat intenţia de a candida din partea PSD


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, l-a acuzat, luni, pe președintele CJ Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, de ipocrizie pentru că ar fi descoperit tocmai înaintea alegerilor numerele de telefon ale unor primari pe care i-a ignorat timp de patru ani.

.

„Aţi afirmat recent, dle Flutur, că nu aţi mers nicăieri să opriţi primarii să treacă la noi, sau să-i „peţiţi” pe alţii să treacă la PNL. Cu toate acestea, nu ştim cum se face dar tocmai acum se întâmplă să oferiţi cele mai mari sume de bani tocmai edililor care şi-au anunţat intenţia de a candida din partea noastră la alegerile din 9 iunie, îndeosebi pentru două localităţi în care interesul dvs. major este să nu vă pierdeţi oamenii. O fi coincidenţă, sau ipocrizia cu care deja ne-aţi obişnuit?”, se întreabă Ioan Stan.

Senatorul PSD îl întreabă pe Flutur de ce nu i-a ajutat pe primari și comunitățile lor patru ani și tocmai acum îi sprijină fără condiții.

„Oare cum se face că tocmai acum, cu câteva luni înaintea alegerilor, aţi descoperit numerele de telefon ale unor primari care nu sunt de origine liberală şi brusc vă oferiţi „necondiţionat” sprijinul pentru a mai asfalta un drum, a mai face un podeţ, etc.? În 4 ani de zile de ce nu i-aţi ajutat, dle Flutur? Atunci nu aveau nevoie de bani ca să rezolve problemele comunităţilor pe care le conduc? Sau atunci nu credeaţi că veţi pierde următoarele alegeri şi aţi considerat că pot fi ignoraţi dacă nu fac parte din „familia PNL-ului”?”, a întrebat Ioan Stan într-un comunicat de presă.


Intră acum și în grupul de