Ioan Stan, avertisment pentru Gheorghe Flutur: Sucevenii vor afla adevărul despre rolul dumneavoastră în proiectul Autostrăzii A 7


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a transmis, luni, președintelui CJ Suceava Gheorghe Flutur, că în curând va fi lămurit pe deplin rolul pe care acesta l-a avut în proiectul Autostrăzii A 7, arătând că acesta este un proiect cap-coadă al PSD.

„Recent, din nou v-aţi asumat meritul pentru banii alocaţi autostrăzii A7. Deja sucevenii ştiu că nu aveţi nicio treabă cu ea, dar pentru că insistaţi pe acest subiect, vă informăm că vom lămuri curând, odată pentru totdeauna, rolul avut de dvs. în acest proiect”, a arătat Ioan Stan într-un comunicat de presă.

Senatorul PSD spune că sucevenii vor afla adevărul, dar că tot sucevenii vor să știe de ce nu se îmbunătățesc drumurile județene pe care CJ Suceava le are în administrare.

„Suntem convinşi că sucevenii vor aştepta cu interes să afle adevărul şi ştiţi prea bine că acesta este unul singur: este un proiect cap-coadă datorat PSD-ului şi oamenilor săi. Dar profităm totuşi de ocazie ca să vă reamintim de drumurile judeţene enumerate în comunicatele anterioare, care deşi sunt în responsabilitatea dvs., nu au avut parte de nicio îmbunătăţire”, se arată în comunicat.

Ioan Stan îi transmite totodată lui Gheorghe Flutur să continue pe mai departe să se umple de penibil prin acțiunile sale.

„Chiar vă rugăm să continuaţi mai departe să vă umpleţi de penibil prin afirmaţiile şi faptele dvs! Nu faceţi decât să ne uşuraţi misiunea pentru alegerile ce vor veni”, a concluzionat Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de