Echipa Poliției Siret a câștigat Cupa IPJ Suceava la Fotbal


Intră acum și în grupul de

Ziua Poliției Române a fost sărbătorită în județul Suceava printr-un eveniment deosebit, respectiv Cupa Poliției la Fotbal. Acest eveniment a fost organizat de Corpul Național al Polițiștilor Suceava și Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea 1 Suceava, marcând cei 202 ani de la înființarea Poliției Române.

Competiția a avut loc în Sala Sporturilor din Parcul Ariniș din Gura Humorului, în data de 23 martie 2024, și a implicat peste 120 de polițiști din toate structurile județene de poliție. Cele zece echipe participante au reprezentat polițiile municipale și orășenești, serviciile IPJ Suceava, precum și polițiștii din cadrul BCCO Suceava și Serviciului de Poliție Transporturi Suceava.

Meciurile s-au desfășurat conform tragerii la sorți și sistemului piramidal, iar arbitrajul a fost asigurat de un polițist în rezervă, Cristian Pădurariu, autorizat de FRF. Atmosfera a fost incitantă, iar spiritul competiției a fost menținut într-un echilibru demn de admirație.

Pe lângă lupta pe teren, participanții au demonstrat și un angajament profund față de fairplay și spiritul de echipă, fiind încurajați de prezența numeroasă a familiilor și a susținătorilor.

La finalul competiției, echipa Poliției Orașului Gura Humorului a ocupat locul al treilea, în timp ce locul al doilea a fost adjudecat de echipa Poliției Municipiului Rădăuți. Marele câștigător al Cupei Poliției la Fotbal a fost echipa Poliției Orașului Siret, un grup de polițiști tineri și talentați care au demonstrat că unitatea și colaborarea sunt cheia succesului, nu doar pe terenul de fotbal, ci și în activitatea de zi cu zi.

Evenimentul nu doar că a oferit oportunitatea pentru polițiști de a-și demonstra abilitățile sportive, ci a consolidat și mai mult spiritul de echipă și relațiile profesionale în cadrul comunității polițienești, reprezentând un pas important în direcția unei poliții mai unite și mai eficiente pentru cetățeni.


Intră acum și în grupul de