Ion Lungu este convins că Lucian Harșovschi va fi noul primar al Sucevei: Depunerea candidaturii este primul pas în predarea ștafetei


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, după ce Lucian Harșovschi și-a înscris candidatura din partea PNL pentru funcția de primar al Sucevei că acesta va fi noul primar.

„Am venit cu plăcere la acest eveniment. Iată că astăzi se întâmplă ceea se spuneam: predarea de ștafetă. Este primul pas în predarea ștafetei. Astăzi Lucian și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Nu întâmplător am depus primii. Sunt convins că acest clasament, locul 1, va fi păstrat și pe data de 9 iunie”, a spus Ion Lungu.

El a declarat că îl bucură faptul că proiectele lucrate împreună sunt preluate de Lucian Harșovschi.

„Este o garanție că ele vor fi duse înainte. Sunt convins că elanul și tinerețea lui Lucian va mai adăuga la aceste proiecte. Eu rămân alături de el, de echipa de la Primărie, alături de PNL. Suntem o echipă și sunt convins că vom duce Suceava înainte pe drumul cel bun, să transformăm Suceava într-un oraș frumos, unde îți place să trăiești”, a spus Ion Lungu.

Primarul în exercițiu a declarat că urmează o perioadă importantă, respectiv implementarea fondurilor europene 2021-2027.

„Lucian a lucrat alături de mine aceste proiecte, are expertiza necesară și vom avea în fiecare zi o bătălie să nu pierdem niciun leu european. Sunt convins că așa va fi și sunt convins că Lucian Harșovschi va fi noul primar al municipiului Suceava”, a mai spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de