Lucian Harșovschi, la înscrierea candidaturii lui Gheorghe Flutur la președinția CJ Suceava: Vom face o echipă corectă pentru un proiect important „Suceava-Oraș la Autostradă”


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PNL Suceava, viceprimarul Lucian Harșovschi, a declarat, joi, la înscrierea candidaturii lui Gheorghe Flutur pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava că împreună cu el va face „o echipă corectă” care să continue proiectele din județ și municipiu și care se va axa pe proiectul „Suceava-Oraș la Autostradă”

Sunt alături de Gheorghe Flutur care și-a înscris candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Lucian Harșovschi a remarcat că PNL este primul partid care a depus candidaturile atât la municipiul Suceava cât și la Consiliul Județean Suceava ceea ce arată că este un partid bine organizat, iar acest fapt este benefic atât pentru membrii liberali, dar organizarea este și pentru locuitorii județului și municipiului Suceava.

„Suceava are nevoie în continuare de oameni de administrație care să continue proiectele și să vină cu altele noi”, a spus președintele organizației municipale PNL Suceava.

Lucian Harșovschi a spus că echipa pe care după alegeri primarul Lucian Harșovschi o va face cu președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, are în vedere un proiect important, respectiv Suceava-Oraș la Autostradă.

„Prin implicarea sa Gheorghe Flutur a reușit să grăbească și să pornească această autostradă care va duce la dezvoltarea municipiului și a județului”, a spus Lucian Harșovschi.

El a solicitat sucevenilor un vot pentru „o echipă corectă” care reprezintă atât tinerețea, dar și experiența și determinarea pentru că doar așa vor putea fi continuate proiectele în municipiul și în județul Suceava.

„Cu Dumnezeu înainte, cu sucevenii alături, pe drumul cel bun!”, a transmis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de