Gheorghe Flutur candidează pentru un nou mandat de președinte al CJ Suceava cu proiecte precum „Suceava la autostradă” până la reindustrializare și dezvoltare economică în fiecare localitate în parte


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a înscris, joi, candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava arătând că dorește continuarea marilor proiecte în județul Suceava.

„Mă refer la fericita postură în care suntem astăzi că autostrăzile devin certitudine. Și A 7 și A 14-Autostrada Nordului”, a spus Flutur care a adăugat că mai e de bătut drum la București și că mai este de împins ca să se întâmple efectiv.

„Mandatul acesta va fi un mandat cert pentru așa ceva și pentru drumul expres Suceava-Botoșani și pentru alte investiții în infrastructura rutieră”, a spus Flutur.

El a precizat că în următorul mandat va lupta mai mult pentru reindustrializarea zonei, a județului Suceava, mai ales că nu va mai fi scuza că nu este autostradă.

„Ce facem la capătul autostrăzii depinde și de echipa de la Consiliul Județean Suceava și va trebui să fim mult mai ofensivi în parteneriate cu mediul de afaceri, cu primăriile, cu oricine vrea să investească în acest județ. Sunt hotărât și dispus ca această energie în ceea ce privește investițiile pentru locuri de muncă să fie pe primul plan”, a declarat Flutur.

El a menționat că tot pe primul plan este că Suceava trebuie să joace un rol de lider regional pentru că județul are foarte multe atuuri ca inițiative, ca instituții cum este spitalul clinic, cum este universitatea, aeroportul și alte instituții care pot să joace un rol regional recunoscut.

Mai mult, Flutur spune că pe primul plan sunt și investițiile pentru bunăstarea oamenilor cum sunt marile proiecte pentru apă-canal, gaz natural, drumuri și alte servicii, iar proiectul lui Flutur este dublarea numărului de beneficiari de utilități.

„Oamenii așteaptă de la noi mai multă siguranță, de la siguranța pentru sănătatea lor la siguranța locului de muncă, până la siguranța copiilor care merg la școală și la siguranța de proximitate în locuință. Oamenii așteaptă de la noi un trai mai bun”, a spus Flutur.

El a menționat că un punct important este pregătirea județului pentru ca diaspora să revină acasă și că sunt motive pentru ca sucevenii plecați la muncă în străinătate să revină în localitățile lor.

Flutur a mai spus că va pune accent pe nevoile tinerilor mai ales că în funcție de deciziile luate tinerii dacă merită să rămână în țară sau vor pleca.

„Să fim conștienți că de noi depinde foarte mult dacă tinerii se mai regăsesc acasă sau pleacă de aici din cauză că nu am fost suficient de atenți cu ei și să schimbăm paradigma în perioada următoare”, a spus președintele PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat că județul Suceava trebuie privit ca un întreg și asta se poate face prin parteneriate între Consiliul Județean și fiecare primărie în parte, indiferent de culoarea politică a primarului.

„Invit primarii la proiecte de la Suceava la autostradă până la reindustrializare și dezvoltare economică în fiecare localitate în parte”, a mai declarat Flutur.

El a invitat cu respect concetățenii județului Suceava să dea votul echipei lui Gheorghe Flutur.

„Am nevoie de acest vot ca de aer pentru echipă pentru că echipă înseamnă să poți să dai noaptea un proiect de hotărâre pentru că s-ar putea ca mâine să fie prea târziu, oamenii aceștia trebuie să înțeleagă să fie coerenți, solidari și patrioți. Aici, în echipa liberală, găsim acest lucru”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de