Gheorghe Șoldan,  mesaj de la Cornu Luncii: Îmi doresc să dezvolt infrastructura județului, să modernizez toate drumurile județene și să accelerez proiectul autostrăzii A7 cu sprijinul Guvernului Marcel Ciolacu și al ministrului Sorin Grindeanu.


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a fost la Cornu Luncii unde s-a întâlnit cu Gheorghe Fron care este primarul de comună cu cele mai multe proiecte din județ în valoare de peste de peste 236 de milioane de lei (aproximativ 47,5 milioane de euro) investite în modernizarea comunei Cornu Luncii din 2012, de când a fost ales.

„E omul cu care vorbesc destul de des la telefon și cu care mă mândresc că îl am în echipa mea. E unul dintre primarii pe care îl dau exemplu, și pot să dau multe exemple, să știți, atunci când vorbim despre ce se poate face la nivel local pentru sprijinirea antreprenorilor și crearea locurilor de muncă”, a spus Șoldan.

El a ținut să sublinieze că la Cornu Luncii sunt în prezent 655 de agenți economici și peste 1000 de locuri de muncă, iar prioritatea lui Gheorghe Fron a fost și este să aducă acasă familiile celor plecați la muncă în străinătate.

„Unul dintre fiii satului e Marius Buză, care după 12 ani în Marea Britanie a revenit pe meleagurile natale și a deschis, la Sasca Nouă, Satul românesc de altădată”, a spus Șoldan.

El consideră că ceea ce a realizat Gheorghe Fron la Cornu Luncii arată că se poate ca lucrurile să evoluexe bine, dar că este nevoie să fie o echipă.

Îmi doresc să dezvolt infrastructura județului, să modernizez toate drumurile județene și să accelerez proiectul autostrăzii A7, pentru că am sprijinul Guvernului Marcel Ciolacu și al ministrului Sorin Grindeanu. Vreau să adun lângă mine cei mai buni specialiști în atragerea de fonduri europene și să dezvoltăm fiecare localitate din județ”, a mai declarat Șoldan.

El a amintit că au trecut 12 ani de administrație liberală și aproape jumătate dintre localitățile din județ nu au sistem de apă potabilă, salariile sunt printre cele mai mici din România, iar cei mai mulți copii cu părinți plecați la muncă în străinătate sunt la noi în județ.

„Vremea în care un singur om conduce un județ trebuie să apună pe 9 iunie. Vin cu o viziune tânără asupra județului Suceava și am alături o echipă de primari care fac performanță în administrație, iar Gheorghe Fron e unul dintre ei”, a spus Șoldan.

El a mai arătat că pentru asta are nevoie și de sprijinul locuitorilor comunei Cornu Luncii.


Intră acum și în grupul de