Gheorghe Șoldan: Și la Siminicea și la nivelul conducerii Consiliului Județean Suceava e nevoie de o schimbare pentru că e nevoie de o viziune tânără


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a fost joi după-amiază la Siminicea, acolo unde, în ciuda vremii capricioase, a găsit căminul cultural plin de oameni care îl susțin pe candidatul PSD la funcția de primar, Mihai Penciuc.

El a spus că Penciuc este un inginer care lucrează într-o poziție de conducere la o multinațională, tată a trei fetițe, implicat în multe proiecte de sprijinire a comunității locale, un tânăr care vrea o administrație modernă pentru Siminicea și care propune drumuri asfaltate, utilități complete, o sală de sport modernă, o grădiniță cu program prelungit, programe after-school și măsuri concrete de sprijin pentru fermierii și producătorii locali.

Mai mult, Mihai Penciuc este un lider cu o viziune adaptată vremurilor în care trăim, în care este nevoie să se profite de toate oportunitățile care au dezvoltat țări pe care le considerăm modele, de la fonduri europene până la programe și, de ce nu, să adoptăm mentalități europene.

„Mi-a plăcut ideea lui de a face primăria mai accesibilă pentru toți, mutând birourile la parter și trimițând periodic funcționari la Grigorești pentru a ușura birocrația pentru oamenii din satul vecin. Faptul că este unul dintre fondatorii Asociației Sportive Sporting Siminicea, club care are deja grupe de copii și juniori, este încă o dovadă a faptului că Mihai dorește să formeze lideri la Siminicea”, a spus Șoldan.

El a subliniat că și la Siminicea, și la nivelul conducerii Consiliului Județean Suceava e nevoie de o schimbare, pentru că e nevoie de o viziune tânără.

„Liderii județeni s-au prins în prea multe hore și au chiuit suficient până acum, în timp ce alte județe s-au dezvoltat, lăsând Suceava în urmă”, a spus Șoldan.

El i-a îndemnat pe locuitorii comunei Siminicea, dar și pe locuitorii județului, ca pentru o viziune tânără, să fie alături de candidații PSD la alegerile locale.


Intră acum și în grupul de