Acasă Politica Flutur anunță că lansează alături de primarul Decebal Iaschi proiectul „Dolhasca la...

Flutur anunță că lansează alături de primarul Decebal Iaschi proiectul „Dolhasca la Autostradă”


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, sâmbătă, la Dolhasca la lansarea candidatului PNL la funcția de primar, Decebal Isachi.

„Este un om de toată isprava, un primar care a ridicat acest oraș în ultimii ani și care are proiecte de peste 32 de milioane de euro. Dacă trec în revistă numai calitatea apei care era maro, a venit omul acesta, s-a zbătut, a investit în stații de tratare a apei. Avem peste 24 de kilometri de rețele de apă și canalizare în Dolhasca”, a spus Flutur.



El a menționat că Primăria Dolhasca a făcut investiții în drumuri, asfaltări de străzi și a adăugat că și Consiliul Județean are porțiuni de peste 10 km unde drumurile județene se modernizează.

„Școlile sunt modernizate, grădinițele la fel, va construi o creșă în perioada următoare, au construit un bazin de înot, au un centru social, un centru medical, locuințe pentru tineri, pentru specialiști în sănătate”, a mai declarat Flutur.

Liderul liberal a subliniat că primarul de Dolhasca este extrem de implicat în proiectele europene și în toate absorbțiile posibile de bani europeni.

„De aceea sunt umăr la umăr cu primarul de Dolhasca, Decebal Isachi, le-am cerut gospodarilor din orașul Dolhasca să fie alături pentru că lansăm proiectul Dolhasca la Autostradă. Administrația liberală aduce Autostrada Moldovei de la Pașcani spre Suceava care trece prin Dolhasca. La o azvârlitură de băț va fi nodul de urcare pe autostradă care înseamnă noi perspective de dezvoltare economică și primarul Iaschi are rețeta pentru „Dolhasca la Autostradă” ”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version