AUR nu va avea candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a decis definitiv Curtea de Apel Suceava


Intră acum și în grupul de

Neculai Miron, reprezentant AUR, nu va fi înscris în alegerile din 9 iunie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Curtea de Apel Suceava a respins, sâmbătă, apelul formulat de AUR și Neculai Miron, față de decizia de vineri a Tribunalului Suceava.

„Respinge, ca nefondat, apelul formulat de apelanţii contestatori Partidul Alianţa Pentru Unirea Românilor şi Miron Neculai împotriva sentinţei civile nr. 526 din 3 mai 2024 a Tribunalului Suceava, intimat fiind Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Nr. 35 Suceava. Definitivă”, se arată în minuta instanței.

Biroul Electoral Județean Suceava a respins înregistrarea candidaturii lui Neculai Miron la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava pe motiv că acesta a fost înscris candidat al AUR la funcția de primar al comunei Bosanci.

Decizia BEJ Suceava a fost contestată la Tribunalul Suceava care a respins contestația, iar apoi Curtea de Apel Suceava a menținut decizia Tribunalului.


Intră acum și în grupul de