Acasă Politica Lucian Harșovschi anunță schimbare de optică la Primăria Suceava: Mesajul către antreprenori...

Lucian Harșovschi anunță schimbare de optică la Primăria Suceava: Mesajul către antreprenori este că vor fi partenerii administrației. Nu trebuie să stea ei la ușa primăriei, ci noi trebuie să-i întrebăm ce doresc, cum cred că pot fi ajutați și să le oferim facilități


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei, a declarat, joi, la o întâlnire cu tinerii care s-a desfășurat la statuia ecvestră a lui Ștefan cel Mare din Parcul Șipote că în viziunea sa și a echipei liberale de la Suceava este de parteneriat cu antreprenorii.

„Antreprenorii sunt partenerii administrației publice de la Suceava. Nu trebuie să vină să stea cu capul plecat la ușa primăriei pentru a obține o autorizație, că-i de construcție, că-i de funcționare, sau o informație ”, a spus candidatul pentru funcția de primar al Sucevei.



El a arătat că administrația este în slujba comunității.

„Antreprenorii plătesc taxe, plătesc impozite, plătesc salarii unor oameni, iar acei oameni sunt membri ai comunității, iar noi din acele taxe și impozite facem tot pentru populație”, a arătat viceprimarul.

Lucian Harșovschi a arătat că un proiect sustenabil este cel al folosirii terenurilor de la Termica pentru investiții în producție.

„În luna iulie se încheie falimentul Termica. Sunt 150 de hectare de teren pe care le parcelăm și le punem la dispoziția investitorilor”, a spus viceprimarul care a precizat că ar prefera ca investitorii să fie în principal din Suceava, iar apoi din alte zone.

Harșovschi a spus că la acele terenuri sunt toate condițiile, respectiv utilități și infrastructură de transport feroviară și rutieră și este foarte aproape accesul spre Autostrada A 7 și spre drumul expres Suceava-Botoșani.

„Aceste lucruri sunt clare, sunt fezabile, sunt sustenabile. Antreprenorii vor fi sprijiniți. Mesajul este unul clar, de parteneriat. Nu trebuie să stea ei la ușa primăriei, ci noi trebuie să-i întrebăm ce doresc, cum cred că pot fi ajutați și să le oferim facilități. Parc industrial în zona Termica să ne vină tinerii acasă, sau să rămână cei care voiau să plece, iar investitorii sprijiniți vor crea locuri de muncă și vor face bunăstare pentru administrația locală”, a spus Harșovschi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version