Lucian Harșovschi spune că va fi primarul parteneriatului cu sucevenii, dar și cu USV, Consiliul Județean și alte orașe: Lucian Harșovschi înseamnă echipă, echipa pe care am făcut-o dintotdeauna cu sucevenii


Intră acum și în grupul de

Candidatul PNL pentru funcția de primar al Sucevei, viceprimarul Lucian Harșovschi, a prezentat, vineri, programul său electoral în care a spus că va fi primarul cu proiecte bazate pe parteneriate, în special cu sucevenii.

El a spus că va avea un parteneriat cu Consiliul Județean pentru investiții în zona metropolitană, subliniind că e nevoie de armonie în interiorul administrației, pentru a fi rezultate în exterior.

 Harșovschi a spus că vrea parteneriate cu Universitatea, pentru că tinerii nu reprezintă doar viitorul, ci și prezentul și vrem ca aceștia să aibă cât mai multe oportunități de a crește și de a se dezvolta aici, acasă.

Totodată, el a declarat că se va baza și pe parteneriate cu alte administrații din orașele spre care cu toții tindem mereu, pentru a avea exemple de bune practici și pentru a putea implementa și la noi ceea ce a fost bine la ei.

„Nu este o rușine sau un mod de a copia, ci o manieră prin care apreciem ceea ce s-a făcut în alte locuri și ne dorim să implementăm și la noi acasă”, a spus viceprimarul.

El a ținut să precizeze că un lucru extrem de important pentru el îl reprezintă parteneriatele cu sucevenii.

„Personal, colaborarea mea de până acum cu sucevenii a fost una extrem de bună. Datorită lor sunt astăzi candidatul Partidului Național Liberal la primăria Sucevei și vreau să le mulțumesc. Mulțumesc, dragi suceveni, pentru colaborarea pe care am avut-o până acum și de care sunt sigur că va continua!”, a spus candidatul liberal. El a subliniat că Lucian Harșovschi înseamnă echipă, echipa pe care a făcut-o dintotdeauna cu sucevenii și echipa pe care o are acum lângă el.

„Am alături de mine oameni care au performat profesional, tineri, dar și cu experiență, care își doresc să se dedice dezvoltării orașului. Lucian Harșovschi reprezintă legătura cu actuala administrație locală, continuitatea proiectelor bune începute, dar și SCHIMBAREA necesară, o nouă viziune, o nouă mentalitate și o rupere de ritm! Suntem pe drumul cel bun, dar mai avem lucruri de făcut!”, a spus Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de