Gheorghe Flutur, alături de primarul Bogdan Loghin a anunțat proiectul Autostradă la Rădăuți, o abordare nouă și curajoasă, un parteneriat cu zona metropolitană din jurul Rădăuțiului care să aducă dezvoltare și îmbunătățirea calității vieții


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, duminică, la Rădăuți la lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar a lui Bogdan Loghin arătând că acesta, în doar patru ani, cu sprijinul CJ Suceava și al guvernului liberal a reușit să realizeze mai multe proiecte și să înceapă altele noi care să ducă la modernizarea municipiului și a subliniat că Rădăuți are nevoie să continue cu Bogdan Loghin și cu  Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, pentru a continua parcursul de dezvoltare inițiat de administrația liberală.

O sală plină a Casei de Cultură din Rădăuți a găzduit lansarea candidaturii primarului liberal al municipiului, Bogdan Loghin, pentru un nou mandat.

Conducerea Partidului Național Liberal a fost reprezentată la eveniment de către președintele filialei, Gheorghe Flutur, prim-vicepreședintele Ion Lungu, cei doi foști miniștri liberali, Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu, vicepreședintele PNL Suceava, Dumitru Mihalescul, precum și primari din localitățile învecinate Rădăuțiului: Marginea, Vicovu de Sus, Horodnic de Sus, Burla, Frătăuții Vechi, alături de candidații liberali din Sucevița, Volovăț, Horodnic de Jos, Milișăuți, Arbore și Iaslovăț.

„L-am felicitat pe primarul Bogdan Loghin pentru proiectele de peste 50 de milioane de euro pentru Rădăuți, amintind rădăuțenilor că acesta a preluat o datorie de peste 4 milioane de euro, care a trebuit să fie acoperită în acești ani. Sprijinul Consiliului Județean Suceava și al guvernului liberal au fost esențiale. Am subliniat că mai mult de jumătate din străzile orașului erau pietruite și nu aveau apă-canal, însă Bogdan Loghin a asfaltat 40 de străzi și a extins rețeaua de apă și canalizare cu 20 de kilometri. De asemenea, a modernizat cele 5 școli din Rădăuți, a construit un liceu tehnologic, a adăugat două secții la spitalul municipal din Rădăuți, a amenajat spații verzi și locuri de joacă pentru copii, a demarat proiectul de anvelopare a blocurilor și a avut multe alte inițiative. Reușitele sale au evidențiat calitățile lui Loghin: hărnicia, modestia și exigența”, a spus președintele Flutur.

Gheorghe Flutur a cerut partenerilor de coaliție să înceteze atacurile și să vină la guvernare împreună.

Totodată, acesta a dezaprobat faptul că partenerii de coaliție îl atacă constant și că există întrebări în privința statutului lor în cadrul coaliției, sugerând că aceste acțiuni politice sunt motivată de frustrare, deoarece liberalii reușesc în mod consecvent.

Autostrada pentru Rădăuți este un proiect al lui Gheorghe Flutur și al lui Bogdan Loghin, reprezentând o abordare nouă și curajoasă, un plan urbanistic nou, un parteneriat cu zona metropolitană din jurul Rădăuțiului, care promite să aducă dezvoltare și îmbunătățirea calității vieții.

Mai mult, în câteva luni, centrul civic al Rădăuțului va fi transformat în bine.

„Rădăuți este o poveste de succes cu tânărul primar Loghin și Gheorghe Flutur. Așa cum o arată succesul primarilor din Horodnic de Sus și Burla, care au câștigat câte 3 mandate, administrație liberală stabilă aduce dezvoltare. Rădăuți are nevoie de Bogdan Loghin și de colaborarea strânsă cu Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, pentru a continua parcursul de dezvoltare inițiat de administrația liberală”, a concluzionat Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de