Gheorghe Șoldan, mesaj ferm în fața a 800 de locuitori din Păltinoasa: Pe 9 iunie să-l trimitem acasă pe cel care a amăgit prea mulți ani cu declarații de dragoste false pentru bucovineni și pentru Bucovina.


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 800 de persoane au participat duminică după-amiază, la căminul cultural din Păltinoasa, la întâlnirea candidatului PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan,  cu primarul Eduard Wendling și echipa PSD Suceava, unde am vorbit despre viitorul localității lor.

La întâlnirea electorală au fost atât de mulți localnici încât o bună parte dintre ei au urmărit discuția de afară, din fața căminului cultural.

Gheorghe Șoldan le-am mulțumit locuitorilor pentru prezență, dar i-a mulțumit înainte de toate lui Eduard Wendling pentru că a ales să facă parte din echipa sa, recunoscându-le celor prezenți că a luat cel mai bun primar de la liberali.

El a subliniat că Wendling este un primar care a rezolvat problema iluminatului public, a podurilor și podețelor din comună, care a renovat dispensarele, a asigurat un sistem performant de siguranță publică, reducând numărul infracțiunilor, și a betonat 50% din drumurile comunale. Totodată, acesta ar fi finalizat lucrările la 100% dintre drumuri dacă nu ar fi fost necesară modernizarea rețelei de apă, care a fost preluată subdimensionată, dar că astăzi, la Păltinoasa, oamenii au apă chiar și 48 de ore fără curent electric.

În schimb, Eduard are deja un proiect pentru asfaltarea celorlalte drumuri comunale și urmează să semneze contractul pentru finanțare.

Important este și faptul că după foarte mulți ani de așteptare, în care au avut primăria într-o sală de sport, locuitorii comunei Păltinoasa au aflat că în sfârșit proiectul primarului Wendling pentru un sediu nou a primit undă verde și în curând vor începe lucrările.

„L-am sprijinit și eu, și echipa PSD, pentru că actualul președinte al Consiliului Județean a ignorat pur și simplu ani la rând comunitatea condusă până nu de mult chiar de un primar liberal. Păltinoasa este un exemplu de administrație publică performantă, iar Eduard Wendling un primar devotat comunității sale. Le mulțumesc oamenilor din Păltinoasa pentru primirea caldă și îi îndemn să fie alături de mine pe 9 iunie, pentru a-l trimite acasă pe cel care i-a amăgit de prea mulți ani cu declarații de dragoste false pentru bucovineni și pentru Bucovina”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

CMF: 21240002


Intră acum și în grupul de