Larisa Blanari spune că Gheorghe Șoldan vine și cu soluții la problemele din județ: Să știți că are determinarea necesară


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a femeilor social-democrate, Larisa Blanari, candidat PSD la Consiliul Județean Suceava a explicat că îl susține pe Gheorghe Șoldan la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava pentru vă are curaj, determinare și soluții la problemele județului.

„Am analizat puțin situația: cei care reușesc în viață să facă anumite lucruri și nu mă gândesc neapărat la politică, sau mediul de afaceri, au curaj, au determinare și vor și pot. Când se impun schimbările în viața noastră în general și în mod special în politică pentru că vorbim de partea politică a lucrurilor? Se impun schimbări în momentul când e nevoie de schimbare și mai ales când lucrurile nu funcționează, când tu știi ce ai putea să faci. Noi putem să discutăm politică și să identificăm doar problemele. Ne-am întâlnit și am identificat că acolo lipsește asta, acolo lipsește asta și acolo lipsește asta. În momentul când tu vii și cu soluții cred că situația se schimbă. Acolo se face diferența”, a declarat Larisa Blanari.

Ea a spus că în ciuda tinereții sale Gheorghe Șoldan are determinarea necesară.

„Cum vârsta înaintată e meritul cuiva că s-a născut cu mult timp înaintea noastră? Considerați asta ca fiind un merit? Sau vina mea că m-am născut cu mult după altcineva?  E ca și cum i-ai reproșa cuiva că s-a născut la Iași și nu la Suceava”, a arătat Blanari.

Ea nu crede vârsta e atât de importantă, ci ceea ce persoana a dovedit că poate face la acea vârstă.

„Nu cred că ține de noi anul în care ne-am născut. Cred că este foarte important ce am făcut până acum, iar Gheorghe Șoldan în nici patru ani de când e deputat în Parlamentul României a reușit să se facă remarcat prin propuneri legislative pe care le-a făcut nu spre binele județului, ci spre binele întregii țări”, a mai spus liderul femeilor social-democrate sucevene.

Ea a mai spus că PSD este trup și suflet alături de Gheorghe Șoldan.

„Iar noi, PSD, atâta vreme cât l-am desemnat și l-am votat și am fost de acord cu acest candidat vă dați seama că suntem în spatele lui trup și suflet pe 9 iunie”, a mai spus Larisa Blanari.

Ea a subliniat că vrea să fie parte din această schimbare și chiar dacă nu va fi schimbare la modul radical, la 180 de grade, vrea să încline balanța înspre partea umanitară spre partea socială a lucrurilor.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de