Bianca Gheorghe, alături de echipa lui Lucian Harșovschi: Este un om implicat, aproape de oameni și care vine cu o nouă viziune asupra orașului


Intră acum și în grupul de

Bianca Gheorghe are 34 ani și este o persoană ambițioasă și încrezătoare că alături de echipa din care a ales să facă parte va reuși ca Suceava să întinerească, și știm deja că nu este vorba despre vârstă, ci despre atitudine.

“Îmi doresc ca fetița mea să crească într-un mediu curat, proaspăt și plin de oameni buni și frumoși. Am ales să fac parte din echipa lui Lucian Harșovschi deoarece este un om implicat, aproape de oameni și care vine cu o nouă viziune asupra orașului, precum și cu o experiență vastă în spate. Am încredere în el, fiind în funcția de viceprimar a fost limitat în a face mai mult, deși și-a dorit. Cu toate acestea, a demonstrat că este omul potrivit la locul potrivit!” , a spus Bianca Gheorghe.

Lucian Harșovschi este convins că și împreună cu Bianca Gheorghe Suceava întinerește.

„Împreună cu Bianca, împreună cu sucevenii și echipa pe 9 iunie ieșim la vot și Alegem Viitorul! Suceava Întinerește!”, a spus Lucian Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de