Gheorghe Șoldan, la Siret: În 2024, într-un județ condus de 16 ani de același politician, lucrurile normale într-o localitate, fie ea comună, oraș sau municipiu, au ajuns să pară proiecte ambițioase.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a participat vineri după-amiază, la Siret, la o întâlnire cu aproximativ 200 de locuitori ai orașului și cu candidatul PSD la funcția de primar, Dan Mihail Cost.

Potrivit lui Șoldan, Dan Mihail Cost are un plan bine structurat pentru a dezvolta orașul aflat la câțiva kilometri de granița cu Ucraina.

„Strategia lui și a echipei sale de consilieri se axează pentru mandatul 2024-2028 pe reabilitarea totală a infrastructurii rutiere a orașului, reabilitarea termică a blocurilor, crearea de locuri de muncă prin sprijinirea antreprenorilor, accesarea inteligentă a fondurilor europene și transformarea orașului într-un spațiu verde, curat și sigur”, a spus candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Suceava.

Gheorghe Șoldan a subliniat că sunt foarte multe proiecte gândite de Dan Mihail Cost pentru Siret, de la o autogară, un bazin de înot semiolimpic, la reabilitarea parcului din cartierul Vest, mai multe evenimente comunitare și reducerea infracționalității prin proiecte care să asigure iluminatul public și supraveghere video pe toată rețeaua de drumuri din oraș.

De asemenea, planul vizează și integrarea cartierelor marginale în planurile de dezvoltare, extinderea spațiilor verzi, reabilitarea parcurilor existente și crearea de noi microparcuri, dar și înființarea unor noi școli profesionale în Siret.

„Sunt convins că Dan Mihail Cost va fi un primar foarte bun pentru Siret și, deși pentru mulți ar părea un plan ambițios, eu zic că e doar un plan normal. În 2024, într-un județ condus de 16 ani de același politician, lucrurile normale într-o localitate, fie ea comună, oraș sau municipiu, au ajuns să pară proiecte ambițioase”, a declarat Șoldan.

Deputatul social-democrat sucevean consideră că nu e nimic exagerat în planul lui Cost Dan Mihail  de dezvoltare a Siretului.

„Totul se poate realiza în mandatul 2024-2028. Așa cum și județul poate cunoaște o dezvoltare reală, cum nu a avut în toți acești mulți ani de administrație liberală. Avem nevoie doar ca pe 9 iunie să fiți în alături de mine și echipa PSD. 9 iunie – Ziua Schimbării!”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de