Gheorghe Șoldan, alături de Traian Andronachi la Rădăuți: Chiar din centrul municipiului, se vede neputința administrației liberale, administrație pe care șeful de județ o lăuda recent în presa locală.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a transmis, sâmbătă seara, după ce a mers cu candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Rădăuți, Traian Andronachi, prin oraș că se vede neputința administrației liberale atât de lăudată de Gheorghe Flutur.

„V-ați întrebat vreodată de ce în fiecare campanie electorală județul devine un “mare șantier”, muncitorii sunt mai harnici, soarele pare mai strălucitor și mass-media plină de fluturi? Nu vă amintește de nimic? N-am prins acea perioadă, m-am născut după Revoluție, dar unii lideri politici nu au uitat-o, se pare”, a arătat Șoldan.

El a spus că a fost prin Rădăuți împreună cu Traian Andronachi, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului și că chiar din centrul municipiului, se vede neputința administrației liberale, administrație pe care șeful de județ o lăuda recent în presa locală.

„Am vorbit cu mulți oameni, inclusiv în zona Toloacă, unde primarul, urmând exemplul șefului de partid, s-a apucat să toarne asfalt cu câteva săptămâni înainte de alegeri. Lucrări făcute în grabă, de mântuială. De data aceasta, nu mai e nevoie de nicio revoluție, oameni buni. Doar să-i trimiteți acasă prin vot! Cine nu performează pleacă acasă!”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de